Hartman zet zijn tuinstoel Sophie in het zonnetje bij Obelink. Foto: PR
Hartman zet zijn tuinstoel Sophie in het zonnetje bij Obelink. Foto: PR

Tuinspecial bij Obelink

Algemeen

WINTERSWIJK - De derde open zondag bij Obelink op 19 maart wordt een tuinspecial. In de aanloop naar het voorjaar is dit hét moment om je te laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues, haarden en tuinaccessoires.

Op deze open zondag wordt de nieuwste collectie tuinmeubelen gepresenteerd. Kom proefzitten en probeer bijvoorbeeld een van de luxe dining- of loungesets. Eén van de nieuwste trends is mix en match: Stel je eigen tuinset samen. Obelink helpt graag bij het maken van de keuze. Bij een mooie tuinset horen natuurlijk ook accessoires. De nieuwste collectie 2017 tuin- en sierkussens van diverse merken heeft nieuwe kleuren en designs. Voor de wat koudere avonden is een buitenhaard van Cosi een oplossing. Een stylist van Hartman geeft advies; op deze zondag zet Hartman de nieuwe Sophie stoel in het zonnetje. Vanaf dit voorjaar zijn de Sophie Element en de Sophie Studio bij Obelink verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en wit. De stoel is een echte eyecatcher, met name de comfortabele zitkuip valt op, maar ook over het onderstel heeft Hartman nagedacht. Met de ronde, golvende vormen van de kuip, ondersteunende armleuning en licht verende rugleuning wordt er gezorgd voor het ideale zitcomfort. Wie zeker wil zijn van een privé-advies, moet even mailen naar socialmedia@obelink.nl.
Een open zondag bij Obelink is natuurlijk niet compleet zonder leuke acties en aanbiedingen. Bij aankoop van een Suns tuinset, ontvangt men twee sierkussens of een cleaner cadeau; bij aankoop van een Kettler tuinset (tafel + vier stoelen) krijgt men een hocker van staal of aluminium gratis en bij alle loungesets ontvangt men een hardhouten dienblad gratis.

Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op 19 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant